smaller font reset font larger font

Follow us on Facebook Follow us on Instagram

Afkoelen in het zwembad van 8x5 meter

Op ons terrein van 2,5 hectare staan grote kastanje- en vruchtbomen waaronder je in de hangmat kunt schommelen. Op een aantal plekken zijn bankjes om van het uitzicht te genieten en je kunt ook lekker afkoelen in het zwembad* van 5x8x1.40m om daarna weer van de zon te genieten. In de moestuin en de tuinen rondom het huis is altijd wel iets leuks te zien en lekkers te proeven. En over het hele terrein zijn paden gemaaid zodat je fijn kunt rondstruinen.

* Het zwembad is geopend van ± half mei tot 30 september

De directe omgeving leent zich prima voor het maken van korte of lange wandelingen. Het dal van de Vallée du Viaur heeft schitterende wandelpaden die langs de soms steile oevers van de rivier voeren.

De stad Albi met zijn imposante rode kathedraal en het museum van de schilder Toulouse-Lautrec ligt 20 minuten bij ons vandaan. Sinds 2010 staat de oude binnenstad van Albi op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De rode bakstenen en de terrasjes geven de stad een bijna Italiaanse sfeer.

Lees meer ...

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij per e-mail een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes over Cabanelles en leuke wetenswaardigheden over de streek. Je kunt je hieronder aanmelden!

Contact

Marc en Manon Beelen, Aimée en Max
Puech de Cabanelles
81190 Tréban (Tarn)
FRANKRIJK

Wij spreken Nederlands
t: +33 6 82 26 06 33
e: info@cabanelles.com
w: www.cabanelles.com

 

 Bijzonderplekje.nl - Ruimte om te genietenZoover Holiday ReviewsECEAT Groenevakantiegids.nl 30pluskids Vakantie met kinderen